ojojojoj

super länge sedan jag skrev här!!!!!!! Shit vad mycket som har hänt!!
Jag mår bättre än någonsin, njuter av singellivet, i love it!! även om jag känner att jag skulle vilja ha någon att dela med livet med(visserligen så har jag lollo;) ) så är det ingen brådska!!! Fan jag fyller snart 24 år, jag har mycket kvar att göra innan jag ska binda mig. Fick ett skrämselskott för en vecka sedan och det var inte skoj, jag insåg vad jag skulle gå miste om och jag är så glad över att det jag trodde inte stämde!!!!
Mea är dräktig fortfarande fast jag trodde att hon hade resorberat för hon blev bitchig igen men hon är dräktig<3
Tävlade henne i kulla men pga av mig så blev vi uteslutna men hon var helt underbar, hon hoppade hinderna som om de var 120 cm, hon är lite knasig men jag älskar henne ändå. Har idag för första gången lyckats skritta ut henne helt själv!!! Fick lura henne lite men det gick, helt underbar känsla.
Kalle har rullat fast i boxen och har ett svullet öga men svullnaden håller på att gå ner, men han fick sig en runda tll barbro, där vi självklart fick ge honom lite lugnande. Han är en liten huligan den hästen men samtidigt är han mitt balsam för själen! Han får mig alltid att må bra. Han var också med i kulla, fick ett nerslag men det kändes som om han inte riktigt fick plats. Han har ju rätt så stor galopp fastän han är så liten och trots allt var det hans första inomhus tävling och fjärde tävling totalt. Han är en stjärna.
Ridskolan är på sin femte vecka och det rullar på bra!! Vi har bara fått positiv kritik och det ringer nya elever hela tiden, jätte skoj!!
Ska ha hoppning med mina elever i morgon, vet inte helt vad dem ska få göra. Har en liten ide hehe;) det blir jobbigt för dem mohhaha. Tänk vilka underbara jobb jag har, på det ena får jag sticka patienter och på det andra får jag plåga mina elever och de betalar för det!!! Kan det bli bättre??

Ska åka och köpa ny mobil i morgon, min är helt kass. Den stänger av sig hela tiden, usch och är allmänt störd!!
Det ska bli en sån här
Mamma, lollo och martina har en sån och jag gillar dem!!

Har jobbat extra nu i helgen så det blir goa pengar:P

Nä nu får jag göra något vettigt.
Saknar dig lollo!!!

Stor kram på er alla<3

RSS 2.0