Falsterbo

wow vilken helg eller ja halv vecka. åkte dit redan på torsdagen med mamsen, marika och gabbe.
Tittad på 5 och 7 åringarnas dressyr, super fina unghästar! man blir väldigt imponerad.

Sen på fredagen så stack lotta och jag ner till falsterbo med hela pickupen packad. Käkade frukost/lunch på mcD på vägen ner mums och där la ribban på hur nyttiga vi skulle vara hela helgen. Självklart så var det kö på vägen in till falsterbo men vi rockade loss till el tingelino och britney, fast det var ju någon som fick ett  "litet" utbrott på andra itrafiken, nämner inga namn;) haha sen blev det några "fina" handtecken mot en bilist som försökte tränga sig hehe man får passa sig när svarta faran är ute.
Väl nere på campingen så skulle vi sätta upp det stora tältet, efter en del svordomar och skratt så var det uppe, så då styrde vi kosan mot arenan.
Vi såg massa hoppning hela helgen, lyckades även få se båda patriks runder! super fina!!
Det blev ju även såklart en hel del shopping, vi kom hem med massa fina saker och man kan lungt säga att vi var trötta!!
Men nästa år så är det husvagn som gäller och då ska vi vara där flera dagar!!

Nu över till ngt annat, VI HAR FLYTTAT<3
Där är lite problem, trappan är felt felkonstruerad så vi får inte upp varken säng eller soffa men det får dem fixa!
Så just nu bor lotta i köket, tur att vi har ett stort kök. Men jag älskar den annars, super mysig är den. När jag har slutat jobba i morgon bitti så ska jag köra och hämta maistro så att han får komma dit för första gången.

Kram på er alla<3

VI HAR FÅTT NYCKLARNA!!!!

Äntligen så ska vi få flytta in!!
Är så otroligt glad, ska ner och se den i morgon nu när den är klar.
Kommer uppdatering om falsterbo sen.
Puss på er<3

FALSTERBO!!!

Lottisen och jag ska spendera helgen i falsterbo i ett tält. jippi!! Se upp för oss grabbar:P hehe
Ska bli så roligt, falsterbo är ju årets event. Ska ner dit redan på torsdag med mammis, gabbe och marika och sen på fredag så styr lotta och jag bilen mot falsterbo. Ska bo ett enormt tält enligt lotta hihi. Blir en del shopping, ska dock inte handla något täcke enligt mamma och lotta hmm undrar om det stämmer .

Har varit och shoppat lite idag, blev ett par nya jeans, puma skor, shorts och typ caprip byxor. Riktigt nice!!
Sitter nu och funderar vad man ska ha på sig i helgen HMM jag är en sådan person som gillar att planera vad man ska ha på sig hehe.

Ha det så bra mina vänner ni vet vilka ni är<3

Unique


Summertime


Makeover

Bloggen håller på att fixas och därför är det lite små saker som ska ändras innan det är helt klart, men en bit på vägen har jag kommit nu..

// Lotta som kapat mailns blogg

P.S OM NI INTE SER NÅGON SKILLNAD UPPDATERA SIDAN ;) D.S

varför?

är den frågan jag ställer mig?
All skit kommer på en gång, vet inte hur jag ska orka med det. Mår så otroligt dåligt och gråter mkt. Utåt så försöker jag visa upp en fasad så att folk inte ska förstå hur ont det gör. Men en sak ska ni ha klart för er, INGEN behandlar mig familj på det sättet!!! What goes around comes around!
Nu gäller det för oss att hitta en lösning, men många frågor snurrar i mitt huvud. orkar jag fortsätta med hästar? just nu vet jag inte. Jag är väldigt osäker på mkt just nu.

RSS 2.0