Ajaj

Ramlade av en häst igår och slom mig rätt så rejält. Kändes som att armen var av så mamma körde mig till akuten. Teamet på akuten tog i mot mig snabbt, efter att de hade undersökt mig så var de helt säkra på att armen var bruten! Hade jätte ont så de gav mig morfin innan jag skulle röntgas, blev lite lullig av det.
Efter röntgen fick jag lägga mig ner då jag mådde illa:( Sen kom de positiva nyheterna!! Armen var inte bruten, det är bara musklerna i armen som fått sig en rejäl smäll.  Jag känner mig helt mördbultad!! ska bara ta det lugnt och vila.

Scandinavium

Tillbringade fredagen och lördagen i göteborg närmare bestämt på scandinavium. I fredags så såg vi på showen hela dagen!! Hade ju självklart med mig kameran så det blev en del fottande, mariana var så snäll så att jag fick låna ett av hennes objektiv:D På förmiddagen var det hoppning, en hoppclinic för roffe(härlig dialekt) och gymkhana!! Jag bara älskar gymkhana, det får en att gå igång!!!  Sen på eftermiddagen var det Kür och jag måste säga att vi har många fina svenska ekipage, jätteroligt att se. Briars uppvisning var fantastisk, hela scandinavium höll på att lyfta! Jag grät under prisutdelningen, det var briars sista tävling i sverige och hans nästa sista någonsin. Han är fantastisk och han har gjort mkt för dressyren. Blir tårögd bara jag tänker på det.

Men till något roligt shoppningen!!!! Handlade inte så värst mkt grejor men det blev 2 täcken, ett bling bling pannband, en förbyggel, nya stigläder och en sadelgjord. Nödvändiga grejor!!!
Önskar att man hade haft jätte mkt pengar, hade kunnat handla hur mkt som helst! Har kommit fram till att jag ska gifta mig rikt, någon som känner någon lämplig;)

Vi bodde på radisson, jätte fint hotell med bra service och en fantastisk frukost buffe! åt jätte mkt till frukost, det var pannkakor, rabarberkräm, crosant, fil, bacon, ägg ja massor med mat!!
Men vi ska försöka boka gothia till nästa år och eventuellt vara där i 3 dagar!!
Älskar Gothia, det är så nära till allting.

Underbar helg med trevligt folk, har saknat att umgås med lisa på det sättet. Direkt så blir vi som syskon, du betyder jätte mkt för mig vännen<3
Och du med det rosa libress schabraket grattis till ett bra köp av det bästa släpet;) Men ett litet tips låt inte dante ha det schabraket, han kommer ju att skämmas!!!

Nu ska jag fortsätta att se på oscar galan, ha det bra!

RSS 2.0