Min skyddsängel

Saknaden efter dig har varit enorm men nu när jag  vet jag att du finns hos mig känns allt så mkt bättre.

Champion

Har varit och tävlat i björbäck både igår och idag.
Igår så red jag för sakta i 1m men i 1,1 m så var jag dubbelnolla!! Och det slutade på en 11:e plats, våran första placering<3 Idag så red jag 1m regionalt och hade ett ner i omhoppningen, tappade hans yttersida i en sväng så han rev men annars var han jätte fin!!
Nu laddar vi inför nästa helg då vi ska tävla dressyr, ojoj hur ska det gå? Ska försöka få in 2 träningar för rebecca i veckan.
Puss på er

nu sitter man här igen

och jobbar natt. Har haft det rätt så lugnt ett tag, har haft en vecka semster och sen jobbade jag bara ett pass innan midsommar så jag har haft det rätt så gött.
Höll på att somna innan när vi satt och såg på tv så nu blir det datan istället:)

Kalle har varit så fin på sistonde(förutom igår) vi har deb i 1,1m och fick bara 4 fel!!  Har verkligen haft den bästa tänkbara uppbackningen! Lotta och Lisa är fantastiska, dem peppar en så in i norden. Tack tjejer ni är bäst<3
Nu laddar kalle och jag inför björbäck, ska iväg och träna för eamon i kväll för första gången, vi får se hur det går.
Har köpt nytt bett till honom, får se hur han funkar på det för kandaret börjar bli för skarpt för honom och det är ju positivt. Så jag ska se vad han tycker om nova bettet:)

Jag längtar tills vi ska flytta, längtar efter lägenheten något enormt, jaja snart är det bara en månad kvar:) Sparar pengar allt jag kan för tillfället. Såg min månadslön denna månaden och jag blev superglad kan jag berätta!!

nöjd

med livet är jag, känns som att mkt flyter på bra. Det ska bli jätte skönt att flytta! längtar till 1 aug då vi får vårt lilla parhus. Ska bli en hejdundrans inflyttningsfest!!

Sen finns det saker jag stör mig på, hur människor beter sig! Ibland blir jag bara så trött men det är inte värt att lägga ner energi på det. Har bestämt mig för att nu är det slut på det och ljug inte för mig för det hatar jag. sanningen kommer i kapp en för eller senare!

Nä snart slutar man och då ska jag hem och pussa på det nya fölet och sen sova!!! Sen blir det livat, ska kolla på 3 hästar till lotta, super skoj!! Sen är jag ledig hela nästa vecka, ska ta tag i häst situationen och fixa så att det ska fungera smidigt! har några ideer på det, ska prata med tjejerna om det. Sen kommer det spekulanter i veckan både på bella och gabbe, gillar den tjejen som har provat gabbe en gång och ska prova igen!

Nä snart är det frukostdax.
Så puss på er

Kärlek<3

RSS 2.0