LA Lag starten

Jag var nöjd med min ritt men det var inte domaren. Travprogrammet flöt på väldigt bra men i galoppen blev han lite stark.
Ni får själva se och bedömma det.

Wow

wow vilken häst jag har!
Tävlade i Össö i söndags och mitt mål där var att höja min procent och rida en av klasserna på 68%
Startade LA:6 och MSVC:2.

Första klassen var MSVC:2, börjar verkligen gilla den klassen. Roligt program att rida!
Känslan som jag hade inne på banan var fantastisk, min kommentar när jag kom ut från banan var att så här fin har han aldrig varit på banan. Och den känslan stämde! Vi red ihop 68,7% och fick kommentaren att det var roligt att se en ryttare som rider övergångar, jätte roligt att höra då det är det som vi har jobbat mkt på.
Vi lyckades knippa första platsen med 4 procentenheter till 2:an, det kändes så roligt!

Sen till andra starten LA:6 var det thigt om tid mellan klasserna så kalle hann inte vila sig som han hade behövt, så han var lite trött på banan men han skötte sig bra ändå. Vi red ihop 66% och det räckte till en 3:e plats.

Är super nöjd med honom. Det är den bästa hästen jag någonsin har haft, det är en sådan underbar känsla att få jobba med honom i samspel.

Resten av Team Brödalt skötte sig också! Lotta blev 2:a i LB och mamma vann en MSVB. bra jobbat av oss!

I'm in love.....

i mina nya stövlar!

Det blev ett par Cavallo Grand prix Plus!
Gjorde ett riktigt fynd, dressyrstallet hade 25 % på cavallo stövlar som de hade hemma och jag behövde ett par tävlingsstövlar.


Kost

Jag har slarvat med min kost på sistonde, bla så har jag ätit enligt LCHF men det passar inte min kropp, min energy tar slut och jag mår jätte dåligt. Igår efter träningen så kändes det som om att jag skulle klappa ihop, blev yr i huvudet, matt i kroppen och illamående. Så det blev sängen tidigt för mig och sen vaknade jag halv 3 åt en smörgås och sen sov jag till 8. Behövde nog det!
Så nu ska jag bli bättre på att äta som jag ska, äta bröd och frukt så att jag håller mig pigg!

mupphäst!!

Igår på träningen var min häst en mupphäst! Han vill inte riktigt släppa igenom i vänster sidan och när man går på honom så blir han jätte förbannad, han backar, reser sig och ska inte alls göra som man ber honom om. Men emellanåt släpper han igenom och då blir han som en dröm att rida, mjuk och härlig och extra luftig i sin gång.
Idag blir det galopprundan för hans del, han behöver få sträcka ut lite.


Laholm

Startade 3 klasser i Laholms sommartävling. Det var tuffa startfält med många duktiga ryttare.


LA:4
Red denna klassen för att kunna känna igenom honom inför lagtävlingarna. Men usch vad hemsk han är på träns! Han vet när vi rider in på banan att han kan hitta på skit!
Vi slutade på 60,24%

MSVC:2
När jag satt på framridningen så öppnade himmlen sig och regnet bara vräckte ner. Vi båda var dygnsura och sadeln blev hal och jag fick inget stöd av sadeln. Inne på banan så fick vi inte till allt, galoppprogrammet däremot var bra. Vi fick 64,66% och en 8:e plats.

LA:6
La om min framridningen gemfört med dagen innan, skrittade i 10 min och jobbade igenom honom redan där med skolor, skänkelvikningar. Sen kändes han jätte fin resten av framridningen. Inne på banan så var det skillnad mot gårdagen, allt flöt på bättre. Missade tyvärr öppnorna och ett hack i mellantraven :( Men fick kommentaren att det var en härlig häst och att jag hade bra fokus under programmet!
Här hamnade vi på 66,74% och en 4:e plats!

Film från LA:6 kommer.


RSS 2.0