Tom

Känner mig tom inombords, är glad ena minuten och sen kan jag bli ledsen men visar det inte utåt. Varför måste detta vara så här?
Ska på begravning i morgon, min extra mormor har dött. Det är väl det som bidrar till hur jag känner mig antagligen. Men jag vill inte vara ledsen. Varför ska jag vara ledsen när han inte är det? Varför kan jag bara inte komma över det? Visst det har blivit bättre men det är inte helt bra. Fan ta dig! Varför är du så omogen? Varför sa du saker som du inte menade? Betydde inte jag ett skit för dig? det är dem tankarna som maler i mitt huvud! Snälla tankar försvinn!
Låt mig få träffa nogon som verkligen älskar mig och som kommer att finnas där vid min sida.

Har ju lättat på lite som har funnits i huvudet, gjorde det först för lollo och sen för mina föräldrar, känns bra att ha berättat om vad äckliga gubbar kan säga.
Man frågar inte en tjej som är hälften så gammal som sig själv om hon vill följa med in och knulla!!!Fy på er alla äckliga gubbar!!!

Tack älskade lollo att du finns, fastän jag inte sägger något ibland så verkar du förstå hur jag känner mig<3

Dräktig:D

Mea är dräktig och jag svävar på små rosa moln eller nä det får bli blå moln hihi för antagligen så är det en hingst. Den fölungen kommer verklingen få en kanonstam. Längtar tills nästa år då det är dags för henne att föla. Men nu har vi börjat hoppträna igen och benet verkar hålla bra!! Så nu ska det planeras in tävlingar så att vi har mål att kämpa mot.

Kramissar

RSS 2.0