God Morgon

God morgon på er alla morgonpigga!

Idag ska vi åka ut på en liten utflykt, vi ska till Veberöd och Bengts foder. Dom hade cocos mat hemma så vi åker ner och hämtar den och samtidigt så ska vi kolla in butiken som ska vara lite större. Spännande!

Vi åker vid ett och innan det ska det ridas och mockas. Ska hoppa kalle lite så att jag känner att jag har lite koll
på det tills torsdag. Men jag tror att han kommer att vara positiv. Hoppas det iallafall!

Nä nu ska jag gå och släppa ut lite hästar. Ha en bra dag!

Hoppning!!



Kalle och jag ska hopptävla på torsdag!! Vi ska försöka  komma runt en 95 cm bana i munk ljungby. Det ska faktiskt bli jätte roligt! Hoppas kalle också kommer tycka det ;)

Ska ni tävla snart?






JAG KOM IN!!

Jag har kommit in på Halmstads högskola, ska läsa till sjuksköterska. Är så otroligt glad att jag kom in på mitt första val, det underlättar otroligt mycket för att jag kom in i Halmstad!!
Vilken lycka! Äntlingen!

Champion



Han är verkligen lik sin mamma, önskar att vi hade fått ha kvar henne längre. Saknaden är stor!

Ridledarekursens avslutning











Saknar tjerna och den mysiga stämningen vi hade!

Falkenberg





Kärlek!

Jag kan inte beskriva hur fin min häst är!

Har tävlat i falkenberg igår och idag. Igår red vi en LA:6, han gick super fint och vi var jätte nöjda men domaren var lite snål tyckte jag. Fick 64,18% och det blev en 6:e plac! Och jag var nu kvalad till MsvB till nästa år.
Idag så red jag en MsvC:2 för första gången! Han tjaffsade lite med tungan inne på banan pga av att jag inte hade dragit åt nosgrimman tillräckligt men annars var han fin. Och vi landade på 66,2% kändes bättre bedömd idag än igår. Fick kommentaren Flott ekipage :D och även här knep vi en plac, vi blev 7:e plac. Super roligt! Han har bara gjort en start i år som han inte har varit plac och det berodde på dåligt blodvärde i kombination att sadeln inte låg som den skulle.
Nu blir det inte tävlingen på en månad så nu ska vi stärka honom lite till och finslipa på detaljerna så att vi kan höja poängen lite till!

Mamma har också varit duktig denna helgen. I fredags blev hon 2:a plac i MsvB och idag deb hon och nalle i MsvA och det gick super bra! Dom landade på 62,8% och en av domarna hade gett henne nästan 65 % och den andra 64% och den tredje drog ner henne 60% men vi är super nöjda.När mamma red idag så blev det lite känslomässigt för mig, för den hästen mamma red i MsvA var pc och man fick henne itankaran när jag såg mamma och nalle. Och när jag red kalle så var det tvärtom för mamma, kalle är väldigt lik pc och det kalle och jag gör är en hyllning till pc<3. Mamma blev väldigt rörd över hur fin han har blivit och vilket jobb det ligger bakom.
Jag är glad att jag inte har gett upp med honom när han var som värst, ett stort tack till min tränare Rebecca Bejrum som har hjälpt mig enormt mkt med honom och som har en förståelse för hur han är!

Bilder kommer när Lotta hinner fixa dom, hon har mkt för tillfället. Stort tack till Lotta som alltid följer med och hjälper oss.

Avslutning

Har pga av förklarliga skäl inte uppdaterat.

Men får ju berätta om sista dagen på kursen.

Vi började dagen med att rida varsitt dressyrprogram, vi fick rida fram själva vilket var väldigt skönt då jag kunde rida kalle på mitt sätt. Han blev lite spänd i programmet men vi red ihop 75%, visserligen dömde Lottie snällt men jag var nöjd.
Efter att alla hade ridit dressyren skulle vi hoppa, de flesta av oss hoppade en bana på 90 cm-1m, kalle och jag gick nolla. Han var så fin! det kändes som det var "gamla" kalle jag red.
Sen efter lunchen var det dags för terrängen, det var det lättaste kändes det som, kalle tyckte att det var jätte skoj, vi fick ett litet stopp men annars var han jätte fin. Efter att kalle och jag hade hoppat våran runda så fick vi agera lite draghäst, kalle skötte det bra!

När all ridning var avklarad så fick vi en god 3 rätters middag och våra betyg. Fick VG i alla ämnena, Vg är det högsta betyget man kan få i denna kursen. Så jag är jätte nöjd.

Ett stort tack till Lotta som följde med och var ett stöd under dagen.
Bilder kommer sedan.

RSS 2.0