Nytt år, nya möjlighter

Ska försöka ta tag i mitt bloggande. Så jag kan gå tillbaka och se utvrcklingen, för ibland kan man glömma hur det har varit!
 
Saker har förändrats sen jag skrev sist! Sist jag skrev hade jag tre hästar att rida och varav två var till salu, båda är nu sålda och det känns väldigt bra! Saknar faktiskt inte någon av de, missförstå mig inte nu då båda var trevliga att rida men jag vill kunna fokusera vidare nu!
Molly är min nummer ett of course, sen har jag börjat jobba med "sillen" min fyraåring. Har valt att ta honom senare då han har behövt tid på sig, så han är under inridning just nu. Travade på honom härromdagen och han var så duktig, han är rätt så tuff men samtidigt riktigt känslig men kan jag bara få honom på min sida så kommer han bli så häftig.
 
Med Molly fokuserar vi på bytena och har även börjat jobba med piruett arbetet, super roligt! Har hittat en ny tränare då falk inte har varit här på jätte länge, självklart kommer jag träna för falk om han kommer. Min nya tränare är Tina Dueboje och hon är super bra, har bara tränat för henne i en månad men vi har redan tagit ett stort steg framåt. Sen är det jätte roligt att hon gillar Molly, men vem gör inte det?! Skämt åsido.
 
Idag kommer jag åka iväg med alexandra och fyra hästar som ska ridas och sen ska Lotta och jag hoppa två hästar och sen i kväll ska pappa och jag rida två hästar. Dvs fullt upp!! Sen ska jag även fixa med två boxar då det kommer en ny häst på torsdag som ska stå här ett litet tag. Presenterar honom senare.
 
Min fina sillen <3 
 
Ska se om vi kan fota några nya bilder på mina hästar :)

RSS 2.0