Bag in da box

Haha bara älskar den  låten, den sätter sig på hjärnan!!!
Gå in och
kolla och njut av detta årets sommarplåga;)

Bahnhof

Majje och jag var ute igår, vi hade girls night till viss del, richard kom senare och joinade oss. Vi började med att vara på saloon då majjes gamla ex David har börjat där. Så han fick blanda till några alkoholfria drinkar till oss och sen ficjk han blanda till en Sex on the beach till mig och den var SUPER GOD:D. Sen drog vi vidare till bahnhof och man fick sig en chock när man gick in där!!!!! Där var ju knappt några folk, det har ju varit löning nyligen, vi fattade ingenting.Men vi fick rådet att gå dit på lördagar istället så det får det bli nästa gång. Så vi fick fördriva tiden med att prata med 2 av vakterna som var trevliga. Sen kom richard och gjorde oss sällskap, haha han buggade med mig för att jag skulle bli varm, snällt av honom. Där var kallt!!!! Sen började dem spela hyfsad musik;)
Vi drog hem vid halv 2 då jag skulle upp och jobba kvart i sju, är faktiskt rätt så pigg än så länge men det blir nog sängen tidigt i kväll!!! Ska börja jobba kvart i sju i morgon också men sen är jag ledig 4 dagar nästa vecka. jippi!!! Ska tävla då med kalle på lördagen i åsbo rf, han ska debutera i 1 m så han ska gå 2 st 1 m så vi får hoppas det går bra. Han har ju fått sår i munnen igen så jag ska pröva att rida på hackamore till"vardags" och hoppa på pessoa, i värsta fall får jag använda latex tejp på tävlingen för jag har svårt att få tillbaka honom mellan hinderna på hackamore.
 

Nästa helg är det ekebo festivalen, någon som ska dit??

Känns som jag bara är ute och partjar sen det blev slut med andreas, det hjälper till viss del men man känner sig värdelös, känner som om man inte är värt något. Önskar att jag kunde radera vad jag känner, det går visserligen åt rätt håll, men det känns en då!!

DÅLIGT....

av mig att inte ha skrivit här på en månad, sorry.
Det har hänt en del, vi har nu fått alla våra föl, fick det sista förra tisdags. det var pc som fick en gosse tyvärr, vi ville ju ha ett sto! Men huvudsaken är han är frisk, jag tycker att han är helt bedårande, hihi jag har redan gett honom ett smeknamn, kotten :) Så nu måste vi komma på ett bra namn till honom. Tess har ocks fått ett föl, han är jätte fin och väldigt social vilket är ovanligt för tessans föl. Vi har döpt honom till Macavelli som minne efter ekorren som hette samma. Men nya macavelli kallas för mackan:) Chasmine har också fått föl som tyvärr inte är vårt för hon är såå charmig, i och med att hon inte är vår så kommer vi ju inte döpa henne men vi kallar henne för Lisa:)
Jag håller för tillfället på och försöker få mea dräktig, skulle egentligen betäckt henne med Niveau men flyinge strulade så det blev Hiphop men det är inte fy skam precis snarare tvärtom!!! Så nu får vi hålla tummarna att hon blir dräktig.
Kalle går så fint för tillfället, han startade sin första tävling i landskrona den 1 juni och hade ett litet pet men jag hade en jätte fin känsla på honom:D så nu är han anmäld till Åsbo rf 2 1m klasser. tyvärr så har där varit problem med hans mun, han får sår i mungipan så jag får varva pessoabettet med hackamore som jag inte är super förtjust i men vad gör man?!
Har nu bestämt mig efter lite pushande från Johan att ta mig an Celeste och rida henne, vi håller ju på att försöka få henne dräktig med men blir hon inte det så gör det ju ingenting:)
 
Som ni kanske förstår av mitt förra inlägg så är det slut mellan andreas och mig, det är lite jobbigt för tillfället!!
Men då man har supervänner så har majje bestämt att vi ska till bahnhof på fredag och det kan behövas!! Har inte varit där på 5 år!!!!!! Ska bli skoj:D

Tack alla ni som stöttar mig, vad skulle jag gjort utan er!!!


Varför??

Varför ska jag behöva känna så här?
Mina känslor går upp och ner, ena dagen så är jag arg på honom för vad han har gjort andra dagen saknar jag honom och är ledsen. De stunderna önskar jag att han ska höra av sig och säga att allt var ett misstag men sen när jag tänker efter så inser jag att det skulle aldrig gå för han har inga känslor för mig. Frågan är också om jag hade velat ha tillbaka det förhållandet nu när man tänker klart. Frågan är om han någonsin hade riktiga känslor för mig eller om han bara behövde ha bekräftelse efter sitt förra förhållande. Jag blir arg och ledsen när jag tänker på att han sa till mig en vecka innan han jorde slut att han hjälpte till med invigningen för min skull och för att han tyckte om mig, hur kan det förändras på en vecka eller ljög han bara? Jag skulle ha lyssnat på mitt hjärta när jag trodde att något inte var rätt, men han sa ju att det inte var något.Jag litade på dig, varför ljög du??Jag önskar att jag inte behövde känna så här men samtidigt så vet jag att jag kommer att klara mig ur det här för jag har underbara vänner som stöttar mig!!! Ett speciellt tack till Lisa och Mariana<3

RSS 2.0