Träning

Det är lite intressant att se hur ryttare ser på träning. Det finns tävlingsryttare som anser att de är tillräkligt bra att de inte behöver träna regelbundet för en bra tränare. Och då pratar vi om LB-LA ryttare!

Min filosofi är att träna regelbundet för min tränare, visst ibland får man inte tiden till att gå ihop men jag försöker få ihop det! Sen ber jag oftast mamma slänga ett öga på vissa rörelser.
Om man inte tränar regelbundet för en tränare så är det lätt att lägga till sig olater och ens utveckling kan stanna upp.
En tränare ska finnas där för att hjälpa en lösa problem och för att puscha en vidare.

Utan min tränare Rebecca hade inte jag och Kalle varit där vi är idag, hon har hjälpt mig med att lösa många problem med honom och nu har man kunnat börjat njuta av resultatet.
För mig är det super viktigt med en tränare som kan sitta upp och rida hästen, då det inte alltid känns som det ser ut!
Rebecca kan jag alltid be sitta upp kalle, speciellt när jag har varit skadad så har jag bett henne sitta upp och rida honom. Och det är en trygghet för mig!!


Fina fina häst<3

Kalle är så sjukt fin för tillfället, lydig och är såå positiv! Känns roligt så nu taggar vi inför Falk träningen i början av janauari. Ska ta tag i min träning för rebecca nu också, så ska försöka träna på torsdag för henne.



Just nu letar jag efter ett OS kandar, vet jag ska ha så har skickat ut lite förfrågningar till de affärer som jag vet har OS i sitt sortiment. Har hittat en som har gett ett bra pris men väntar på några fler svar.



Detta kandaret är det jag letar efter men med xx-large nosgrimma. Sen har jag ju redan ettt os pannband sen innan.





Igår har jag fått en ny elev. En tjej som har en 4 åring. Hästen är skäck och är jätte söt! En väldigt trevlig häst och såklart är hon också väldigt trevlig. Ska bli skoj att följa deras utveckling.


He en bra dag!!!!



Party Party

I helgen var det party som gällde!! Trion från Brödalt(jag,Lotta och Malis) begav sig ner till Malmö och invaderade Rasmus lägenhet i lördags!! Tror nog att han gillade det hehe.

Det käkades kinamat, lite massage på Malis och sen fixade vi iordning oss för utgång. Stackars Rasmus fick jobba, han såg inte så glad ut när han gav sig iväg.

Vi gick till ett ställe som heter Hipp, en del av killarna var hmm lite sliskiga. Men vi hade skoj!!!!


Trion



SKÅL




Lite massage


Ha det bra!!!

RSS 2.0