Påminnelsehjälp

Kan någon hjälpa mig att komma ihåg att jag måste ringa tatueraren i morgon, någon snälla skicka ett sms vid 3 tiden så att jag kan boka en tid!!! Behöver fylla i den lite.

Jag Älskar...

MITT JOBB!!!!
Tycker att det är så sjukt roligt att jobba på hjärtavdelningen, det intresserar mig och det är aldrig tråkigt att gå till jobbet. För helt ärligt hur många tycker att det är roligt att gå till jobbet varje dag? Jag gjorde inte det på mina förra jobb, kunde verkligen må skit av att åka och jobba men icke sa nicke när man ska åka till sjukhuset att jobba:) Pratade med mina kolleger om detta och de säger att de känner likadant, där är de som har jobbat här i flera år och aldrig har kännt det!!!
Samtidigt kan jag att här får jag en utmaning varje dag av något slag och jag utvecklas otrolígt mycket. Känner att varje gång jag går härifrån så har jag lärt mig något, det behöver inte vara vetenskapligt utan det kan vara vad små saker kan göra. Dessa små sakerna kan glädja mig enormt mycket och det har hjälpt mig när det var jobbigt efter det som hände med andreas.
Känns som om att jag har fått några "smällar" på en månads tid och har funderat få hur människor fungerar och beter sig men samtidigt så vet jag vilka det är som jag kan lita på och finns där för mig och ni ska veta att jag finns där för er också<3
Jag känner mig starkare och vet vad jag vill, jag vet vad jag vill ha ur ett förhållande nu och det hade jag inte helt och hållet med andreas. Jag kan nu i efterhand säga att det var lika bra att det hände även om det gjorde ont!!!

Nu får jag bara hoppas att jag får stanna kvar på sjukhuset i höst så snälla håll tummarna:)

är man dum i huvudet eller???

Var och red pay and jump i måndags på heden, red 2 st 1 m. Första rundan var han så fin tills näst sista hindret, där jag som är helt dum i huvudet trycker av honom hjätte tidigt!!!!! Hur dum får man vara?! Var jätte arg när jag kom ut men gick in och startade andra en 1 m där det blev 2 ner, mina fel då jag inte kunde ladda om, jag måste lära mig det nu!!! Ska träna för johan i kväll, vi har bytat bett på honom nu och har ettt vanligt d-bett. ska se om det funkar annars ska vi pröva ett gummi pelham. Men för tillfället rider jag ju honom mest på hack i och med hans mun:( Har börjat komma igång med mea, det är så skönt så om några veckor kan hon nog börja träna så smått:) Sen får vi se hur hon sköter sig och om hon blir dräktig, vi har inseminerat henne för sista gången nu!
Jag kom inte in på högskolan:( men förhoppningsvis så får jag stanna kvar på avdelningen på ett vik:) hoppas verkligen det så kan jag söka in till våren istället.
Falsterbo på söndag med hillströms, blir väl lite shopping;)
Sen ska jag vara ridinstruktör på tisdag, ska ha hopplektioner:S är lite nervös inför det!!!!!!!!!!!!!
Ska komma på några bra basic övningar, har några i tankarna, ska fråga johan om hjälp också.

Ibland blir jag inte klok på hur människor beter sig, jag menar vad är problemet??

RSS 2.0