Suck

Självklart hamnade jag första utanför placering, låter kanske lite grinigt men haft det så några gånger sen Falsterbo. Men jag var jätte nöjd med henne, hon har börjat trava bättre och det är skoj. Hon blev lite tittig och spänd inne på banan så hon blev stundtals kort i halsen men hon är ridbar iallafall. Första gången jag upplevde henne som tittig men där är en del att titta på i stora ridhuset så det var en bra träning. Vi hamnade på 65,7% helt okej.

Nästa tävling är om två veckor och då ska vi ge oss på våra sista breeders kval. Tror inte att jag kommer att kvala dock, har den känslan :(
Men har en plan b isåfall!

Ha det, tjingeling

Ps appen funkar ;)


Bad bad bad!!!

Snacka om dålig uppdatering men skit appen har inte funkat men nu verkar den funka?!

Just nu är vi påväg till Flyinge för att rida n nationell MSVC:1, spännande! Dock är där en del ekipage som ligger högre i utbildningen bl.a. En som gått unghäst VM för 6 åringar, flera som tävlar MSVB och någon som startat MSVA. Men vi ska göra vårat bästa :)
Gick upp kl fyra så känner mig rätt så seg just nu
Sen i eftermiddag/kväll så ska vi till min moster som fyller 60 år hipp hurra.

Om appen funkar så uppdaterar jag er sen om hur det har gått :)


Bilder HFRK




Jag är medveten om att han blir lite för låg i nacken och är lite innanför lodplan men vi har redan lyckats få honom till att jobba mer korrekt.


Bilder från falsterbo









Har inte bestämt mig för vilken jag ska förstora, förslag??

Laholms sommartävling

Jag är rätt så dålig på att uppdatera jag vet men är ni intresserade?? Dåliga på att kommentera iallafall!!

Sen jag skrev sist har jag tävlat igen både med molly och mini. Förra veckan var det dags för Laholm, de har fantastiska tävlingar!!

Jag började på onsdagen med mini och vi red 4-års programmet som är ett jätte bra program!! mycket bättre än LC programmen. Det var första gången mini tävlade på långt spår och vår andra tävling tillsammans. Han skötte sig riktigt bra men hade några småmissar bland annat fattade han fel galopp men jag kände det väldigt snabbt så han hann inte ens ta ett språng innan jag bröt av. Vi red ihop 69,64% och en andra plats :D Jätte roligt!!

På torsdagen red mini och jag LB:3 som är det svåraste LB programmet. Denna dagen så var det inomhus och framridningen var mindre och tyvärr respekterade ingen den röda rosetten i svansen så stundtals var han riktigt spänd och jag fick jobba med att han skulle vara i nuet med mig. Så småningom slappnade han av och började länga på framridningen, det finns där!! Hade inte jätte höga förväntningar ioch med att det är ett svårare program, vi hade några småmissar men hamnade på 68,18% vilket var jätte bra!! Slutade på en 4:e plats, skojsigt!!!

Sen på fredagen var det dags för molly och mig och vi skulle rida LA:4, och suck säger jag bara!!! Jädra huligan, hon hittade på så mycket bus!! Känslan jag hade igenom programmet var att det här är för lätt, det här kan jag sa hon ungefär. Vi hamnade på 65,16% och precis utanför placering. Det som kändes bra var att vi har höjt våran lägsta nivå.

Lördag morgon var det dags för MSVC:1 och jag hoppades på att hon skulle lyssna lite bättre på mig men nej!! Hon kan vissa delar av programmet som ex var de enkla bytena ligger. Jaja men det är smällar man får ta, även om jag inte var så glad efter den ritten så kan jag skratta åt det nu. Det är så stor skillnad jämnfört med hur hon var när jag började rida henne, då fick man " sparka" fram henne och nu raisar hon runt banan haha
Vi hamnade på 62,97% och precis utanför placering!

Nu laddar vi inför Glommen nästa vecka och ska rida vårat första breeders kval och ska starta en MSVC:1, ska bli roligt! Ska även nog få träffa vårat underbara gäng från Kungälv eller åtminstonde delar av det.


RSS 2.0