Godmorgon!!

Då var det onsdag! Har varit uppe och släppt ut hästarna och mockat två boxar. Hann fixa lite i sadelkammaren med tvätten också. Ska hänga upp en maskin när jag kommer hem.

Nu är jag i stidsvig och ska hålla lektion. Sen efter det ska det mockas klart och sen rida Molly och Malis häst mini. Kalle får vila idag.

Skriver om Falkträningen i kväll.

Puss på er


Gullig reklam

Hur söt är inte denna reklamen!!!



ÄNTLIGEN!!!

Idag kommer falk, jippppppiiii!! Äntligen!

Vi får se vad han säger om hur hästarna är. Det ska bli så skoj att träna. Det blir ju även en påminnelse om vad som händer nästa vecka som ska bli så spännande och lärande!

Men innan träningen idag ska jag rida kalle då han ska gå träningen i morgon. Sen ska ju stallet fixas som vanligt och sen ska jag putsa över mina saker. Behöver även frisera nalle, molly och kalle.

Så där är lite att göra innan det är dags att köra till träningen!

Så puss på er

Någon frivillig?

Nästa vecka är det Falkträning (jippi) på måndagen & tisdagen. Skulle vilja att någon filmar. Så är det någon som är intresserad av att hänga med och filma?
Hade varit jätte tacksam!!!

Puss

Trist

Vi har fått nytt schema på jobbet så jag missar årsmötet och det är sååå trist! Men inget att göra åt. Annars tycker jag att man verkligen ska gå på klubbens årsmöte, man blir delaktig i klubbens beslut(vissa) och man träffar andra medlemmar. Går man inte så kan man inte komma och ha åsikter varför det inte är si eller så eller varför det inte görs olika saker. Därför brukar jag gå på årsmöten men tyvärr inte i år.

Gillar våran nya klubb rätt så mycket, trevliga människor ( de flesta). Sen är styrelesen väldigt trevlig, iallafall den delen jag har träffat!
Just nu längtar jag efter våran vårtävling! Höll på att skriva deras men det är ju våran nu hihi
Man måste ju tänka på att man är halläning nu ;)

Ha det




Kalle i björbäck för två år sen

Fodring

Marie frågade om hur vi gör med fodringen när man rider så tidigt på morgonen som jag gjorde igår.

Våra hästar får höensilage av pappa innan han kör till jobbet och sen när mamma och jag går upp får de krafftfoder. Men i och med att pappa och jag gick upp samtidigt så hann inte mina hästar få hö. Så jag tog med hö till dem och den hästen som inte reds fick äta hö, sen när jag kom hem fick hästarna(alla) krafftfodret efter att jag gjort iordning molly och kalle. På så sätt får de inte ont i magen för att de får krafftfodret för nära ridning eller snabbt efter ridningen. När jag kom hem så låg där ensilge i deras boxar så de hann tugga på det innan de fick krafftfodret.

Enligt mig är det mest logiskt att göra så!

 

Sällskap

Mitt gulliga pluggsällskap! Är hon inte för söt? Hon tycker att det är jätte mysigt att jag pluggar.


Tidig morgon

Idag ringde väckarklockan halv fem. Jag bestämde mig igår för att åka och rida hästarna innan jobbet idag. Så nu har jag ridit Kalle och Molly fick springa på lina. Ska bara fixa lite småsaker sen är det dags att köra till jobbet.

Kalle kändes rätt så fin, känns som att vi är på rätt väg och det känns ju jätte skönt! Om en vecka kommer Falk, jippi! Så får vi se vad han tycker, men just nu känns det ganska lugnt!

Efter jobb blir det tentaplugg så i och med det så är det skönt att ha ridit och bara kunna koncentrera sig på plugget!

Ha det :)


Suck!

Igår lämnade mea en "present" till mig i vattenkoppen, idag hade nalle puh gjort likadant! Suck!!


Tack mea!!!!!!!

Mea hade varit så snäll och lämnat en present till mig! Snäll eller vad säger ni?!


RSS 2.0