Träning träning och träning


Det är det som gäller för mig och kalle. Vi jobar på att att han ska lära sig galoppbyen eller rättare sagt rena galoppombyten.

Igår när vi tränade så gick han väldigt fint inte som sist(se längre ner) och bytena han gjorde var bäst hittintills. Han börjar annars att bli mer känslig och jag måste våga att lätta av i handen och jobba med mindre hjälper, såsom att rätta på axlarna i en övergång. Räcker att jag gör det lilla så lyssnar han, det känns helt fantastiskt hur långt vi har kommit på 2 år.

Känner mig sjukt taggad detta året och det kan bara bli bättre nu!

Ang förra träningen så var han hemsk!! Man kan tro att han är ett sto när han tjurar till(har samma temperament som sin mamma hade). Han studsade runt och hade sig. Det räckte att jag skulle rida snett igenom, jag menar rakt fram!! Nä då tjurade han till och reser sig och samtidigt vänder åt andra hållet och han är pisse stark! Men efter en bra stunds lirkande så blev han fin stundtals tills han surade till igen. MUPPHÄST!!!

Sen nästa gång så är det som det aldrig har hänt och han inte en tanke på att tjura, lustiga lilla häst<3



2011

Mina mål inför 2011 är:

- Få rätt på galoppombytena
- Rida MSVC på 70%
- Rida några MSVB med hyffsat resultat


Har planerat tävlingssäsongen men det kan ju ändras, beroende på vilka klasser som finns på tävlingarna. Och hur formen är osv.

Men planen är:

23/4 Laholm
20/5 Björbäck
29/5 Klippans rk
3/6 Båstad
30/6 Falkenberg
3/8 Laholm
12/8 Ostkustens dressyrryttare
27/8 Össjö
3/9 Åsbo rf
16/9 Laholm
24/9 Åstorp
22/10 Åsbo pk
11/11 Laholm


God fortsättning


RSS 2.0