Bebis!!!!

Vi har fått ett föl!!!!! Cindy har fått världens gulligaste föl, han är helt underbar. Han är nu 5 dagar gammal. Helt ljuvlig!!
Så nu behöver jag hjälp med namnförslag, han ska heta efter någon sagofigur!!
I och med att han föddes i tisdags så ville inte jag lämna honom ensam när vi åkte till scandinavium så jag valde att stanna hemma men som tur är så han man helt underbara vänner, så i lördags morse fick jag ett samtal från en vän som ubdrade om jag ville ha 2 vip biljetter till scandinavium!!!! Så jag tog med mamma och vi hade en underbar dag där uppe, jag kan lätt vipa i framtiden;) Vi blev bjudna på en underbar lunch och sen blev det lite shopping, köpte en hel del grejor men jag behövde faktiskt en hel del!!!

I morgon ska jag träna kalle för Johan, får se hur det går. Har bytat bett på honom idag, kändes riktigt fin på det, så vi får se vad johan säger om det.
Tog beslutet idag att mea ska betäckas och att kalle ska vara kvar minst ett år och ska då vara min hopphäst. Det ska bli så spännande alltihopa, att mea ska få en bebis och att jag ska få utveckla kalle som hopphäst!!
Mea är ju lite knäpp för tillfället med sitt humör så jag vet inte om ska tävlas nu på ett tag utan att hon ska få gå någran pay and jump istället så att jag kan komma åt henne bättre, vi får se.

Då är det snart Valborg, det blir fest hemma hos oss, vi ska ha bål och det ska grillas korv. blir väl lite drickande också;) haha. Så det blir att åka till systemet;)


Andreas har kört och jobbat, han var egentligen inte bokad att köra förrän på fredag men det blev ändrat. Jag som trodde att jag skulle få ha honom hemma nästan hela veckan men tji fick jag. så blev det inte men jag är och jobbar nu, saknar honom fast jag såg honom innan idag. Har aldrig haft sådana känslor för någon annan innan. Älskar att vakna upp med han sidan om en i sängen eller att bara ligga och titta på honom och att han sen vaknar. mysigt<3


Ni får det så bra<3

Puss på er!!


helgen

Tävlade i lördags och det gick rent ut sagt åt helvete, hon flippade ut och skulle inte hoppa. Man har ju tur som har Johan som stöttar en och hjälper en på tävlingen. Igår kväll mådde jag inte så bra men som tur är har man en underbar pojkvän som piggar upp en, tack för att du finns andreas<3. Sen i lördags kväll så kom Boel, Rune, Linnea, Andrea och hannah till oss eller rättare sagt jag hämtade dem så att de "gamla" skulle kunna dricka;) dem var här till ett tiden men jag var lite trött så jag gick och la mig vid elva tiden och sen upp igen för att köra dem hem:) UNDERBARA MÄNNISKOR!!!!
Sen idag så gick vi upp kl 9, skönt att få sova lite längre än i lördags, då jag gick upp kl 6. ibland undrar man vad man pysslar med!!! SEn har jag ridit ut puh med lisa och pollan i skogen, det var skönt. Mea ska få gå en runda i morgon, så får vi se hur hon sköter sig. Sen ska vi ivåg på Ray and jump på tisdag, både mea och kalle ska med, får vi hoppas att det går bra:)

HAPPY!!!!!

Shit vad jag är glad!!!!
Har hänt lite grejor sedan sist jag skrev, kan ju börja med i tisdags. Tränade för Johan med mea, jag har länge känt på mig att hon går för bra och i tisdags kom bakslaget men jag lyckades reda ut henne med johans hjälp och vet nu hur jag ska göra när hon bara bromsar och tjurar mot hinderna. Så tillslut så var hon fin igen. En annanb häst som var fin var Poline, shit vad bra det gick för lisa och pollan. men det är de verkligen värda efter allt skit som de har haft:D Sen hem och träffa älsklingen, så skönt att få träffa honom, har ju haft lite abstinens!!! haha;)
Sen i onsdags så började jag med att rida mea, efter att jag hade släppt ut de andra busfröna. Och vilken skillnad, hon lyssnade super bra på mig, så jag tog några språng bara för att kolla hur hon var och hon var bättre än vanligt, helt amasing!!! Så det känns jätte skönt inför lördag. Sen var det lugn kväll igår, andreas och jag började se på en harry potter film men jag somnade, typiskt mig! Sen idag så sov vi lite längre, kl var halv tio när vi gick upp. Fixade lite frukost till oss och sen bestämde jag och mamma oss för att jag skulle hoppa kalle och puh. mea fick vila idag, tror hon behöver det. Men tillbaka till hoppningen av pojkarna, jag började med kalle. Sicken skillnad sen jag hoppade honom sist, det är bara för en månad sen. vi har haft en kotknackare till honom och det har gjort resultat. Hoppade ca 80 cm på honom idag och jag säger bara wow, han är så fin. Vi har ju bestämt oss för att han ska säljas då vi måste dra ner på hästarna och innan har vi tänkt att vi ska saluföra honom som dressyrhäst men efter idag så insåg mamma att han går bäst som hopphäst. så tanken är nu att jag ska träna honom i hoppning och sen låta honom tävla lite. Han ska kanske med på en pay and jump i åstorp på tisdag och hoppa 80 cm där!!
Sen red jag puh också, det var ett tag sedan jag hoppade honom men tycker det är skoj, problemet med honom är ju att han är tittig, en knasig björn;) men han hoppade också runt 80 cm och efter mkt om och men så fick jag honom över vattenmattan, STORT FRAMSTEG!!!!

Nu är jag på jobbet och ska jobba till kl 8.00 i morgon bitti. Måste börja spara pengar nu för i september så ska jag och älsklingen med hans familj till sicilien i 2 veckor, ska bli så skönt!!! Längtar redan!!!
image4


Älskar er alla<3

PUSSKRAM


Jobb och saknad!!

Blev väckt i morse av jobbet som behövde någon som kunde jobba, skulle helst börja kl 8.00 och klockan var då halv 8. Men lyckades lösa det så jag skulle börja kl 10 istället så det var bara att hoppa i ridkläderna, ut och "slänga" på mea grejorna och snabbt lasta henne. Fick sen snabbt motionera henne på sappelts ridbana, sen hem igen kasta i mig 2 mackor, hoppa in i duschen och köra till jobbet!! puuh det var lite jobbigt!!! sen var det meningen att jag bara skulle jobba till kl halvc sju men upptäckte att jag kade batten och då skulle jag börja jobba kl halv elva så jag stannade kvar och fortsatte jobba, så här är jag nu!!! Känner mig rätt så trött, tur att man har sovande jour. Slutar kl åtta i morgon bitti, sen blir det hem och fixa med hästarna. Ska treäna med Mea på kvällen för johan, tävlingen i össjö på lördag. Ska starta 1 m. håll tummarna för mig!!! I morgon får jag träffa andreas, har lite abstinens;) Han kommer hem i natt och självklart så jobbar jag men vad gör man, så är livet!!! nu ska han inte köra förrän på torsdag så jag har honom hemma några dagar, fast han ska iväg och harva. Det är så han kopplar av haha lite gulligt.
Ta det lugnt alla, love you all but my heart belongs to some one special<3


image3

Killar!!!

LÄS KILLAR!
är du den perfekta killen?

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne (eeh:s)
2. Du visar och säger alltid hur du känner
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger:
- Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no matter what
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig
8. Du lever för hennes kyssar
9. Du håller vad du lovar
10. Du skulle göra allt för henne
11. Du trycker henne alltid närmare dig, tar henne i handen eller visar på
annat sätt att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra
tjejer på till exempel en fest

Söndag

Slutade jobba i morse och blev hämtad av pappa då han har haft min bil. Sen körde vi och köpte bullar och kakor:) Sen hemma fanns ju älsklingen, zacke och gammelsmurfen Johan haha. Så vi år Brunch, riktigt trevligt förutom att de är lite kaxiga när där inte är fler tjejer. Typiskt killar;)
Sen blev det till att fixa stallet, pappa hade inte varit så nogrann med det när jag jobbade så jag fick fixa där ett tag, mamma skulle ju komma hem senare på kvällen så där fick ju se någorlunda hyfsat ut.
Sen blev det till att laga mat till pojkarna, en thaigryta. riktigt gott om jag får säga det själv. Sen kom det lite tråkiga, andreas skulle iväg och jobba. Han körde till stockholmo och kommer väl hem på tisdag ungefär, sen får vi se när han ska jobba igen, men som han sa den dagen den sorgen haha.

Sen kom mamma hem och det hade gått bra för henne och puh på öland, eller bra och bra. Han gick inte alls bra i första klassen, dummade sig för att där var ett blått podium, cp häst han har ju sett värre saker om man jämför när han gick breeders!! Då var där ett ännu större podium och mer utsmyckat, jaja men i andra klassen så gick han mkt bättre och de blev 2:a. Jippi!!!!!  Så det var ju roligt, ska göra en film nu i veckan på ritten, orkar inte i kväll.
Höll ju på att glömma att jag har ju ridit Poline idag, min fina lånedressyrhäst haha, ska faktiskt tävla i henne i dressyr nu i vår, har vi bestämt. Lisa är bara glad om hon slipper göra det, hon tycker att det är tillräckligt nervöst att stå på marken och titta på haha!!image2
Nä nu får det räcka för i dag ska gå och lägga mig och läsa tänkte också ringa och säga god natt till min prins;)
Ha det bra alla<3

Blogg

Så nu har jag gjort det många andra har gjort och jag har skaffat mig en blogg. får vi hoppas att jag orkar skriva här;)

Sitter faktiskt på jobbet nu och gör detta, ska strax gå ut i det fina vädret och ta en promenad:)

Mamma och Lisa har åkt till Öland med puh för att tävla och samtidgt så fyller jannica 30 år så de ska gratta henne, känns lte tråkigt att man inte kan följa med. Det var ju ett bra tag sedan jag såg dante som hon har köpt av oss men snart kommer hon ner till oss i maj:D jippi!!


Älsklingen är och vandrar med zache och en grupp konfirmander, undrar om de blir religösa nu;) haha. Får iallafall träffa honom några timmar i morgon sen ska han jobba igen men thats life. Man måste ju få in pengarna;) men jag saknar honom helt klart<3


RSS 2.0