Breeders

Lotta och jga var nere och tittade på ett av kvalen på 5 års dressyren. Och jag måste säga att jag var väldigt oening med domarna. Att JJ Ray Ban fick så höga poäng den dagen var katastrof!!! Man vet ju varför den fick så höga poäng........

Blev väldigt förtjust i Bellman, vilken fin häst med jämna kvaliter! De Rubina var också en häst som jag gillade, väldigt fin häst men fick för "låga" poäng!

Åkte ner speciellt för att se vad unghästarna ska kunna i 5 års och blev väldigt positivt överraskad. En del av rörelserna som ingår i programmet gör molly redan och vi har börjat träna på enkla byten nu efteråt. De är inte perfekta ännu men vi jobbar på dem. Hon har börjat trava bättre nu på sistonde, hon fick en lten vila efter Munka tävlingen och det gjorde henne gott.

Nu har vi bara en tävlingen kvar och då ska hon gå 4 års programet, tycker att det kan vara bra att avsluta med ett lättare program för henne. Sen ska vi träna mot La klasser och jobba på skänkelvikningarna lite mer, åt ena hållet går det bra men hon tycker att det är svårare att göra det åt det andra hållet men vi har 6 månader på oss att få till det ordentligt!

Någon mer som var nere och tittade på 5 åringarna?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0