Tiden bara rinner iväg så sorry

Bad update, I know!! Har hänt en del därav den däliga uppdateringen!

Mea lyckades skada sig förra onsdagen och och lyckades dra upp skadan igen förra söndagen så har inte velat jinxa det och skriva om det men nu har det börjat läka! Hon har på något sätt (fråga mig inte hur)lyckats "riva" upp en stor bit av det undre ögonlocket och det behövdes sys! I samband med det kirurgiska ingreppet så fick vi ge henne några mediciner. Vilket inte kändes super bra bra i och med att hon är dräktig.
Fatta då vilken ångest jag hade när hon drog upp skadan en andra gång och vi fick gå igenom proceduren igen! Känner en stor tacksamhet till vetrinären som hjälpte mig/oss, han är fantastisk och ingen hade kunnat göra det så fint som han gjorde det!
Att det sen tar en timme att köra dit, det skiter jag i för det är det värt! Har kollat igenom HELA hennes box flera gånger och hittar inget som hon kan ha gjort sig illa på! Har till och med använt ficklampa! Så nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra!

 Om man nu ska se det "roliga" i situationen så känner jag hur roligt jag tycker det är med kirugi(assisterade vetrinären). Det är så intressant, trodde aldrig att jag skulle kunna tänka mig att kunna specialisera mig inom kirugi men står och väger mellan kardiologi och kirugi. Har visserligen några år kvar innan jag ska göra det valet men just nu lutar det åt de två områdena.

Hihi sen har jag en liten hemlis, jag vet vilket kön det är på meas föl!!! Hoppas nu bara att det stämmer. Men blir det så, så är det som jag önskade mig!





Nicky som bebis. Hur söt var hon inte där?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0