Regn!!

Suttit mycket i bilen och åkt runder i dag också men nu är en del uppklarat än så länge. Men ev blir det en tripp till malmö i morgon, vi får se!

Red ut molly lilla rundan i förmiddags med mamma och nalle, molly gick på hacket. Funkar ganska bra, hon är för söt då hon skummar i munnen fast hon inte har något bett. Sötnosen!!
Sen började det regna såklart men vi hann föra stallet innan det och det är rätt så skönt. Det är inte så lätt att mocka när estelle och mea är inne då Estelle mest "sitter" i skottkärran eller vill att jag ska gosa med henne istället för att mocka.  Det är så roligt att hon är så social och go <3

Sen bar det iväg emot Halmstad och göra en del ärenden, vissa hade med falsterbo (berättar mer sen när det är klart) att göra och sen var vi ute efter en duschkabin. Men duschkabinerna är för höga eller vårat tak är för lågt kan man också säga haha. Vi hittade en duschkarbin som passade höjdmässigt men mamma och jag tyckte att den var ful, så den fick bort!! Efter en del funderande så kom vi fram till att det fick bli en duschkabin av glasblock dvs att bygger den själv. Då får vi den som vi själva vill!

Så då blev det en sväng till Helsingborg för att köpa materialet men såklart hade de inte allt inne, eller enligt datan skulle de ha tillräkligt inne men de hittade inte det. Så de ska ringa oss i morgon och har de inte det hemma får vi köra till Malmö för de hade det hemma puuuhhh.

Var även en sväng in om och tittade på en lastbil men den var inte alls fin, man behöver typ riva av skåpet för det luktar mugigt usch!!!

Så har min dag sett ut ungefär och nu håller jag på med maten. Västerbottenost fylld kyckling lindad i bacon, mumsigt!!!

Titta gärna in på vår hemsida
www.teambrödalt.se

Ni är välkomna att höra av er om ni söker häst!


Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0